Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Kiwi chocoladelollies

Recept time 15 min.
Recept time 8

Hmm.. een lekker tussendoortje dat ook nog eens gezond is! De kiwi chocoladelollies zijn makkelijk te maken en zien er feestelijk uit. Hierdoor zijn ze ook perfect als traktatie. Een lekkere snack!

Ingrediënten

  • 4 EAT ME kiwi's
  • 8 ijsstokjes
  • 150 g pure chocolade

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Verwarm de chocolade 'au bain-marie' in een mengkom op een pan met kokend water op laag vuur.
  2. Schil de kiwi's en snijd de uiteinden glad af, zodat de bolle kanten verwijderd worden. Snijd het overgebleven vruchtvlees van iedere kiwi vervolgens in 2 gelijke, dikke plakjes.
  3. Steek het ijsstokje tot halverwege in de smalle kant van een stukje kiwi.
  4. Haal de kiwilolly door de gesmolten chocolade. Zet de kiwilolly daarna in een bakje of eierrekje, zodat ze makkelijk kunnen drogen zonder dat ze vast gehouden hoeven worden.
  5. Herhaal deze stappen voor alle kiwi plakjes. De kiwilollies kunnen geserveerd worden als de chocolade weer hard is geworden.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Mango wrap
Mango wrap
Berenboterham met avocado
Berenboterham met avocado
Mini groenten met smeuïge dip
Mini groenten met smeuïge dip
Roombotercake met granadilla curd
Roombotercake met granadilla curd
Kiwano salsa
Kiwano salsa

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.