Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Kiwi-krabtartaar

Recept time 20 min.
Recept time 4

Dit voorgerecht zit vol kleur, geur en smaak! Restaurantwaardig en eenvoudig te bereiden.

Ingrediënten

  • 4 EAT ME kiwi's
  • 1 EAT ME limoenen
  • ½ komkommer
  • 1 rode paprika
  • 300 g surimi sticks
  • 2 el mayonnaise
  • 4 takjes frisee sla
  • peper & zout

 

Optioneel:

  • 1 bakje Shiso Purple cress
  • 1 bakje eetbare bloemen
  • stokbrood

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Snijd de komkommer, paprika en surimi sticks in kleine blokjes. Meng de ingrediënten samen met het sap van de limoenen en de mayonaise. Voeg naar smaak peper en zout toe.
  2. Schil de kiwi's, snijd doormidden en daarna in dunne plakjes.
  3. Was de sla.
  4. Leg de plakjes kiwi in een cirkel op de borden.
  5. Neem een steekring, plaats op de kiwi's en vul met het surimimengsel. Haal de ring er voorzichtig vanaf en herhaal dit bij de overige borden.
  6. Decoreer de borden met Shiso Purple cressen, eetbare bloemen en frisee sla.
Enjoy

Tip

serveer de tartaar met een stokbroodje.

Meer recepten met limoen

Pannenkoek met papaja en mini ananas
Pannenkoek met papaja en mini ananas
Mango-habanero saus
Mango-habanero saus
Sharonfruit ijstorentjes
Sharonfruit ijstorentjes
Cactusvijg compote
Cactusvijg compote
Mango flensjestaart
Mango flensjestaart

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.