Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Kleurrijke crudité

Recept time 30 min.
Recept time 10
Recept time Kookpan

Ingrediënten

Groenten optioneel

  • EAT ME mini maïs
  • EAT ME mini bieten
  • EAT ME sugar snaps
  • EAT ME mini courgette
  • EAT ME mini wortelen
  • 200 g snack komkommer
  • 100 g gele cherry tomaatjes
  • 100 g rode cherry tomaatjes
  • 2 stronkjes roodlof
  • 2 stronkjes witlof

Dip 1

  • 3 el yoghurt
  • 1 el mayonaise
  • 1 tl kerriepoeder

Dip 2

  • 3 el yoghurt
  • 1 el mayonaise
  • 1 tl paprikapoeder

Dip 3

  • 3 el yoghurt
  • 1 el mayonaise
  • 1 el peterselie

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Zet een pan met water op het vuur en breng dit aan de kook. Blancheer de mini maïs circa 4 minuten. Giet daarna af en spoel af met koud water.
  2. Zet nog een pan met water op het vuur en breng dit aan de kook. Blancheer de mini bieten circa 6 minuten. Giet daarna af en spoel af met koud water.
  3. Haal de witlof blaadjes los en was deze. Was daarna de cherry tomaatjes en snack komkommertjes.
  4. Maak ondertussen de drie sausjes door de drie ingrediënten met elkaar te mengen.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Gevulde tomaatjes met peultjes
Gevulde tomaatjes met peultjes
Thaise tom kha kai soep
Thaise tom kha kai soep
Linzensalade met sugar snaps
Linzensalade met sugar snaps
Suikermaïs met kruidenboter
Suikermaïs met kruidenboter
Salade met haricots verts
Salade met haricots verts
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.