Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Kokosnoot bowl

Recept time 20 min.
Recept time 4

Wil je echt in de tropische sferen komen? Serveer dan je yoghurtontbijt in een kokosnoot. Zo begin je de dag zeker met een lach!

Ingrediënten

  • 2 EAT ME kokosnoten
  • 1 EAT ME Golden papaja
  • 2 EAT ME kiwi's
  • 125 g EAT ME bramen
  • 100 g EAT ME aardbeien
  • 16 EAT ME viooltjes
  • 1 liter magere yoghurt
  • 2 el geraspte kokos

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Open de kokosnoot door gaten te boren in 2 van de 3 ogen , die zich onderaan de vrucht bevinden. Vang het kokoswater in een bakje op. Sla vervolgens met een hamer rondom op de kokosnoot tot hij barst.
  2. Vul de halve kokosnoten met yoghurt.
  3. Was de aardbeien en bramen, verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd in stukjes.
  4. Schil de kiwi en snijd in stukjes.
  5. Snijd de papaja verticaal doormidden. Verwijder de pitjes met een lepel. Snijd nu de 1 helft van het vruchtvlees in stukjes.
  6. Verdeel het fruit over de yoghurt en bestrooi met geraspte kokos en verdeel de viooltjes over de kokosnoten.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Fruitsalade met mangosteen
Fruitsalade met mangosteen
Kiwibes overnight oats
Kiwibes overnight oats
Kumquat marmelade
Kumquat marmelade
Avocado gevuld met gerookte zalm en ei
Avocado gevuld met gerookte zalm en ei
Gemberthee met limoen en munt
Gemberthee met limoen en munt
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.