Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Krokante mini maïs

Recept time 12 min.
Recept time 4
Recept time Koekenpan

Wil je een vegetarisch hapje maken voor bij de kerstborrel? Rijg de krokante mini maïs op een stokje en je kunt ze perfect dippen in bijvoorbeeld een heerlijke guacamole.

Ingrediënten

  • 600 g EAT ME mini maïs
  • 5 g peterselie
  • 10 g sesamzaad
  • 30 g hazelnoten
  • 30 g geschaafde amandelen
  • 2 bosuitjes
  • 3 el olijfolie
  • peper en zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Snijd de bosui fijn en hak de peterselie fijn.
  2. Kneus de hazelnoten.
  3. Verhit de olijfolie in een wokpan.
  4. Bak de mini maïs totdat deze goudbruin begint te kleuren.
  5. Doeg het sesamzaad, de hazelnoten en de amandelen in de wokpan. Roerbak dit even mee, totdat de noten beginnen te kleuren.
  6. Breng de mini maïs op smaak met peper en zout.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Gegrilde avocado met tonijnsalade
Gegrilde avocado met tonijnsalade
Frittata met Bimi® en shiitake
Frittata met Bimi® en shiitake
Granaatappelsalade met mango en rucola
Granaatappelsalade met mango en rucola
Salade Caprese met basilicum
Salade Caprese met basilicum
Gegrilde Shanghai paksoi
Gegrilde Shanghai paksoi

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.