Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Krokante mini maïs

Recept time 12 min.
Recept time 4
Recept time Koekenpan

Wil je een vegetarisch hapje maken voor bij de kerstborrel? Rijg de krokante mini maïs op een stokje en je kunt ze perfect dippen in bijvoorbeeld een heerlijke guacamole.

Ingrediënten

  • 600 g EAT ME mini maïs
  • 5 g peterselie
  • 10 g sesamzaad
  • 30 g hazelnoten
  • 30 g geschaafde amandelen
  • 2 bosuitjes
  • 3 el olijfolie
  • peper en zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Snijd de bosui fijn en hak de peterselie fijn.
  2. Kneus de hazelnoten.
  3. Verhit de olijfolie in een wokpan.
  4. Bak de mini maïs totdat deze goudbruin begint te kleuren.
  5. Doeg het sesamzaad, de hazelnoten en de amandelen in de wokpan. Roerbak dit even mee, totdat de noten beginnen te kleuren.
  6. Breng de mini maïs op smaak met peper en zout.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Zoete aardappeltosti met gebakken vijgen
Zoete aardappeltosti met gebakken vijgen
Quiche met peultjes
Quiche met peultjes
Balletjes in mediterrane saus
Balletjes in mediterrane saus
Zoete aardappel stamppot
Zoete aardappel stamppot
Roergebakken sugar snaps en shiitakes
Roergebakken sugar snaps en shiitakes

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.