Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Lychello

Recept time 15 min.
Recept time 4
Recept time Kookpan

Lychees zijn de vertrouwde kersttoppers! Wij hebben een heerlijke variant gemaakt van de traditionele limoncello met lychees.

Ingrediënten

  • 20 EAT ME lychees
  • 4 EAT ME limoenen
  • 500 ml wodka
  • 300 ml water
  • 150 g suiker
  • 4 blaadjes munt

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Schenk de wodka in een fles. Schil met een dunschiller de schil van de limoenen en doe samen met de muntblaadjes bij de wodka. Zet de fles 3 weken in de koelkast.
  2. Doe de suiker en water in een steelpan en breng langzaam aan de kook. Laat het suikerwater volledig afkoelen. Voeg daarna toe aan de wodka. Laat nog 1 week in de koelkast staan.
  3. Schil de lychees en haal de pit uit de vruchten. Pureer de lychees fijn met een staafmixer.
  4. Roer het lycheemengsel met de wodka en verdeel over de cocktailglazen.
Enjoy

Meer recepten met limoen

Cactusvijg compote
Cactusvijg compote
Carambola salade
Carambola salade
Kokos-dessertrijst met mango
Kokos-dessertrijst met mango
Salade met eendenborst en cranberries
Salade met eendenborst en cranberries
Avocadomousse
Avocadomousse

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.