Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Mango ijsje

Recept time 10 min.
Recept time 4

Ingrediënten

  • 1 EAT ME mango
  • 100ml Griekse yoghurt
  • 1 el honing

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Snijd de mango langs weerszijden van de pit of gebruik een mangosnijder. Snijd vervolgens een aantal reepjes in het vruchtvlees, zonder door de schil heen te snijden en lepel het vruchtvlees uit.
  2. Doe de blokjes mango en yoghurt in de blender en voeg de honing hieraan toe. Pureer tot een gladde massa.
  3. Vul de ijsvormpjes en zet voor minimaal 4 uur in de vriezer.
  4. Verwijder de ijsjes door de vormpjes even onder warm water te houden.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Kiwano mousse
Kiwano mousse
Papaja bootjes
Papaja bootjes
Kleurrijke fruitspiesjes
Kleurrijke fruitspiesjes
Frambozen ijstaart
Frambozen ijstaart
Kokos-dessertrijst met mango
Kokos-dessertrijst met mango

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.