Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Mango ijsjes

Recept time 485 min.
Recept time 12

Zin in een verfrissend ijsje? Binnen een handomdraai maak je, samen met de kids, romige mango ijsjes om uit te delen op een warme middag na school of in het weekend.

Ingrediënten

  • 3 EAT ME mango's
  • 200 g Griekse yoghurt
  • ½ glas water
  • 2 el gembersiroop

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Snijd de mango langs weerszijden van de pit of gebruik een mangosnijder. Vervolgens snijd je een aantal reepjes in de pitloze stukken vruchtvlees, zonder door de schil heen te snijden. Doe dit daarna ook in de dwarsliggende richting, zodat er blokjes ontstaan. Lepel daarna de gesneden blokjes uit de mangoschil.
  2. Mix de mangoblokjes, Griekse yoghurt, het water en de gembersiroop in een blender.
  3. Giet het mango-mengsel in ijsvormen en zet hier stokjes in.
  4. Zet de ijsjes 6 à 8 uur in de vriezer.

 

Enjoy

Anderen bekeken ook

IJslolly's van kiwi en aardbeien
IJslolly's van kiwi en aardbeien
Cactusvijg compote
Cactusvijg compote
Gevulde tomaatjes met peultjes
Gevulde tomaatjes met peultjes
Cranberry cheesecake
Cranberry cheesecake
Gemarineerde aardbeien
Gemarineerde aardbeien

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.