Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Mango-kipcarpaccio

Recept time 20 min.
Recept time 4
Recept time Koekenpan

Een goede start voor het kerstdiner is dit gemakkelijk te bereiden voorgerecht met mango. Het ziet er kleurrijk uit en smaakt heerlijk fris.

Ingrediƫnten

  • 2 EAT ME mango's
  • 8 cherrytomaatjes
  • 8 blaadjes gemengde sla
  • 25 g pijnboompitten
  • 250 g gerookte kipfilet
  • 1 el olijfolie
  • 8 el slasaus

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan bruin en laat afkoelen in een schaaltje.
  2. Snijd de mango's langs weerszijden van de pit of gebruik een mangosnijder. Snijd vervolgens een aantal dunne reepjes in stukken vruchtvlees, zonder door de schil heen te snijden. Lepel daarna de gesneden reepjes uit de mangoschil.
  3. Leg om en om de plakjes gerookte kipfilet en plakjes mango op 4 borden.
  4. Bestrooi de carpaccio met pijnboompitten.
  5. Snijd 4 cherrytomaatjes in reepjes en verdeel over de carpaccio.
  6. Verdeel de slasaus over de 4 borden.
  7. Leg in het midden van de carpaccio 2 blaadjes sla per bord en garneer af met een cherrytomaatje.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Thaise tom kha kai soep
Thaise tom kha kai soep
Zoete aardappelsoep
Zoete aardappelsoep
Pikante flespompoensoep
Pikante flespompoensoep
Roergebakken sugar snaps en wortelen
Roergebakken sugar snaps en wortelen
Sharonfruit carpaccio met granaatappel
Sharonfruit carpaccio met granaatappel

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.