Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Mango-passiefruitmousse

Recept time 15 min.
Recept time 4
Blender Blender

Dit toetje is verrukkelijk en vooral erg eenvoudig te maken. De zoete smaak van mango past perfect bij het friszure vruchtvlees van het passiefruit.

Ingrediƫnten

  • 1 EAT ME mango
  • 4 EAT ME passievruchten
  • 1 EAT ME limoen
  • 250 ml slagroom

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Snijd de mango langs de weerszijden van de pit, lepel het vruchtvlees uit en pureer met het sap van een halve limoen tot een gladde massa.
  2. Klop de slagroom.
  3. Halveer 2 passievruchten en meng het vruchtvlees met de mangopuree en slagroom.
  4. Verdeel de mousse over 4 glaasjes.
  5. Laat de mousse voor het beste resultaat minimaal 1 tot 2 uur opstijven in de koelkast.
  6. Halveer de andere 2 passievruchten en verdeel een halve passievrucht over elk glas.
  7. Tip! Voor een extra feestelijk dessert: decoreer met een partje limoen.


Enjoy

Meer recepten met mango

Kipburger met mango-kiwi salsa
Kipburger met mango-kiwi salsa
Hangop met mango en maracuja
Hangop met mango en maracuja
Mango shake
Mango shake
Rainbow cake
Rainbow cake
Hangop met mango en maracuja
Hangop met mango en maracuja

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.