Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Mango shaslick

Recept time 30 min.
Recept time 8
Recept time BBQ

Voeg groenten en fruit toe aan jouw barbecue! Naast dat het gezonder is geven ze je jouw gerechten extra kleur. Zo ziet jouw eten er ook nog eens gezelliger uit!

Ingrediënten

  • 1 EAT ME mango
  • 500 g kipblokjes (kippendijen)
  • 2 rode paprika's
  • 2 rode uien
  • 1 el kipkruiden
  • ½ el paprikapoeder
  • 1 el olijfolie

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Verwarm de barbecue.
  2. Meng de kipblokjes met de kipkruiden, het paprikapoeder en de olijfolie en zet terug in de koelkast.
  3. Snijd de mango langs weerszijden van de pit of gebruik een mangosnijder. Schep het vruchtvlees uit de schil en snijd in grove blokjes
  4. Snijd de paprika en ui in grove stukken.
  5. Rijg de paprika, de ui, de mango en de kip op een satéprikker en herhaal totdat de satéprikker gevuld is. Doe hetzelfde bij de rest van de prikkers.
  6. Gril de spiesjes in circa 10 minuten gaar op de barbecue. De spiesjes kunnen ook in de grillpan of de oven worden gebakken (circa 15 minuten op 180 °C).
Enjoy

Anderen bekeken ook

Suikermaïs met kruidenboter
Suikermaïs met kruidenboter
Beenham met tijm en suikermaïs
Beenham met tijm en suikermaïs
Couscous met kipfilet en mangosalsa
Couscous met kipfilet en mangosalsa
Hertenbiefstuk met granaatappelsaus
Hertenbiefstuk met granaatappelsaus
Mihoen met Bimi®
Mihoen met Bimi®

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.