Terug naar Recepten
Mangosalsa

Mangosalsa

Een heerlijke zoete dip met een vleugje pit. Bijvoorbeeld heerlijk bij gegrilde gamba's of gebakken kip. Maar ook bij krokant gebakken tofu doet deze salsa het goed. Of als dip bij tortillachips.

Direct naar...

Ingrediënten

Mangosalsa

Bereidingswijze

  1. Halveer de cayennepeper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn.
  2. Snijd de tomaten in blokjes van 6 mm en verwijder de zaadlijsten. Meng de tomaat met de mango en cayennepeper naar smaak. Pers de knoflook erboven en voeg naar smaak peper en zout toe.

Variatietip: Deze salsa is ook lekker met fijngehakte verse platte peterselie of koriander.

Enjoy!

Voedingswaarden per persoon

Energie
65 kcal
Eiwit
1 g
Vet
0 g
Waarvan verzadigd
0 g
Koolhydraten
14 g
Waarvan suikers
13 g
Vezels
2 g

Nog meer lekkers!