Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Mangosalsa

Recept time 10 min.
Recept time 4

Een heerlijke zoete dip met een vleugje pit. Bijvoorbeeld heerlijk bij gegrilde gamba's of gebakken kip.

Ingrediënten

  • 1 EAT ME mango
  • 2 EAT ME cayenne pepers
  • 1 EAT ME limoen
  • 3 takjes EAT ME koriander
  • 2 tomaten
  • 1 rode ui
  • 1 scheutje gembersiroop

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Snijd de mango langs weerszijden van de pit of gebruik een mangosnijder.
    Vervolgens snijd je een aantal reepjes in de pitloze stukken vruchtvlees, zonder door de schil heen te snijden.
    Lepel daarna de gesneden reepjes uit de mangoschil.
  2. Pluk de blaadjes van de koriandertakjes en snijd deze fijn.
  3. Snijd de rode ui in dunne halve ringen.
  4. Was vervolgens de cayenne pepers, verwijder de zaadjes en snijd in fijne stukjes.
  5. Halveer de tomaten, verwijder het vruchtvlees en snijd in dunne reepjes.
  6. Snijd de limoen in tweeën. Pers het sap uit de vrucht.
  7. Meng het sap van de limoen en de gembersiroop.
  8. Meng het limoen-gember mengsel daarna door de mangosalsa.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Panzanella salade
Panzanella salade
Roergebakken haricots verts in ketjap
Roergebakken haricots verts in ketjap
Gevulde eieren met guacamole
Gevulde eieren met guacamole
Zoete aardappelspies
Zoete aardappelspies
Gemarineerde ramboetans
Gemarineerde ramboetans

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.