Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Mangosteen-komkommerhapjes

Recept time 30 min.
Recept time 6

Een fleurig hapje als amuse of lekker bij de borrel. Simpel en toch vol van smaak. Eindelijk een excuus om die mooie eetbare bloemen te gebruiken en iedereen ermee te verrassen.

Ingrediënten

  • 3 EAT ME mangostenen
  • 10 g EAT ME peterselie
  • 125 g eetbare bloemen
  • 1 komkommer
  • 1 krop lollo rosso
  • 80 g gesneden rookvlees

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Halveer de komkommer en verwijder de zaadlijsten. Snijd in 6 gelijke stukken.
  2. Was de lollo rosso en beleg de komkommer ermee.
  3. Verdeel het rookvlees over de stukjes komkommer.
  4. Snijd de mangosteenschil rondom in. Verwijder het bovenste gedeelte. Let op de partjes kunnen een pit bevatten. Verdeel de vruchtvleespartjes over de gevulde komkommer.
  5. Garneer de mangosteen-komkommerhapjes met eetbare bloemen en een plukje peterselie.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Chocolade rotsjes met blauwe bessen
Chocolade rotsjes met blauwe bessen
Sugar snaps met yoghurtdipsaus
Sugar snaps met yoghurtdipsaus
Gevulde eieren met guacamole
Gevulde eieren met guacamole
Gegrilde baby maïs
Gegrilde baby maïs
Bruschetta met granaatappel
Bruschetta met granaatappel

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.