Mie met choisam en peulen - EATME Mie met choisam en peulen - EATME
  • Mie met choisam en peulen

Mie met choisam en peulen

Recept time 15 min.
Recept time 4
Recept time Koekenpan
Recept time Wokpan

Wil je een lekkere vegetarische maaltijd maken? Gebruik dan eens Aziatische groenten in je maaltijd. Lekker met Aziatische smaakmakers.

Ingrediënten

  • 6 stronken EAT ME choisam
  • 150 g EAT ME peulen
  • 5 g EAT ME gember
  • 300 g fijne mienestjes
  • 2 el sesamolie
  • 2 el gembersiroop
  • 2 el sojasaus (of vissaus, dan is het gerecht niet meer vegetarisch)
  • 1 el zwart sesamzaad
  • 4 eieren
  • 1 klein klontje boter
  • peper & zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Kluts 4 eieren en breng op smaak met peper en zout. Smelt de boter in een pan en verwarm de eieren op laag vuur, roer voortdurend met een houten spatel in de pan tot het ei is gestold.
  2. Schil en rasp de gember. Was de choisam en snijd in grove stukken, houd de stelen apart.
  3. Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking en spoel koud.
  4. Verhit 1 eetlepel sesamolie in een wok en fruit de gember kort. Voeg de choisam stelen, de peultjes, de gembersiroop en de sojasaus (of de vissaus) toe. Bak dit circa 4 minuten en voeg vervolgens het choisamblad toe, bak nog 1 minuut mee.
  5. Verhit de rest van de olie in een pan en bak de mie gedurende 2 minuten.
  6. Verdeel de noedels en schep de groenten erop. Verdeel het ei en de sesamzaad over het gerecht.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Mango shaslick
Mango shaslick
Tongscharrolletjes met dragon-bearnaisesaus
Tongscharrolletjes met dragon-bearnaisesaus
Kip kerrie met gebakken baby ananas
Kip kerrie met gebakken baby ananas
Linzen met kabeljauw
Linzen met kabeljauw
Sugar snaps salade met ossenhaaspuntjes
Sugar snaps salade met ossenhaaspuntjes

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.