Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Mihoen met Bimi®

Recept time 30 min.
Recept time 4
Recept time Koekenpan
Recept time Kookpan

Zin in een warme vegetarische maaltijd? Ga voor een heerlijk wokgerecht met verschillende soorten groenten.

Ingrediënten

  • 200 g EAT ME Bimi®
  • 1 EAT ME cayenne peper
  • 125 g champignons
  • 1 rode paprika
  • 1 ui
  • 2 stuks bosuitjes
  • 1 el olijfolie
  • 4 el ketjap manis
  • 2 el soja saus
  • 1 teentje knoflook
  • snufje zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Snijd de paprika in vier stukken, verwijder het zaad en snijd in dunne reepjes. Snijd de champignons in dunne plakjes. Halveer de peper, verwijder het zaad en hak de peper fijn.
  2. Pel de ui, halveer en snijd de ui in halve ringen. Pel de knoflook.
  3. Zet een pan met water op het vuur. Breng dit aan de kook. Giet de mihoen erin als het water kookt en laat het 2 minuten meekoken. Laat de Bimi® goed uitlekken.
  4. Verhit de olijfolie in een wokpan. Pers de knoflook en voeg toe aan de olijfolie. Voeg direct daarna de ui, champignons, paprika en de peper toe en roerbak dit een paar minuten.
  5. Was de bosui, snijd fijn en voeg samen met de Bimi® toe in de pan.
  6. Blus na een paar minuten af met ketjap en soja.
  7. Meng de roerbakgroenten met de mihoen en breng eventueel op smaak met wat zout.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Lamsbout met rozemarijn
Lamsbout met rozemarijn
Zoete aardappelburgers
Zoete aardappelburgers
Boerenbrood met avocado en ei
Boerenbrood met avocado en ei
Couscous met kipfilet en mangosalsa
Couscous met kipfilet en mangosalsa
Couscous met kiwi
Couscous met kiwi

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.