Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Noedelssalade met papaja

Recept time 20 min.
Recept time 4
Recept time Wokpan

Waan jezelf in Oosterse sferen met een fruitige salade. In Azië wordt er veel fruit gebruikt in hartige gerechten. Voeg daarom een lekker pepertje toe als scherpe tegenhanger van het zoete fruit.

Ingrediënten

  • 1 EAT ME Formosa papaja
  • 1 EAT ME cayennepeper
  • 100 g EAT ME peulen
  • 200 g noedels
  • 50 gr taugé
  • 1 rode paprika
  • 1 bosje bosui
  • 1 rode ui
  • 1 el olijfolie
  • zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Breng een pan met 3 liter water aan de kook.
  2. Blancheer de peulen 4 minuten in kokend water. Schep ze vervolgens uit de pan en spoel koud in een vergiet.
  3. Kook de noedels in dezelfde pan circa 2 minuten. Giet de noedels af en spoel koud.
  4. Snijd de papaja verticaal doormidden. Verwijder de pitjes met een lepel. Snijd nu de 2 helften met vruchtvlees in plakjes en daarna in dunne reepjes.
  5. Snijd de paprika en de peulen in dunne reepjes
  6. Was de bosui en snijd het groen van de bosui in fijne ringetjes.
  7. Was de peper, halveer en verwijder de zaadjes. Snijd 1 halve peper in hele fijne stukjes.
  8. Was de taugé. En meng vervolgens alle ingrediënten voorzichtig met elkaar en voeg hier de olijfolie aan toe.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Suikermaïssalade met feta
Suikermaïssalade met feta
Gegrilde asperges met groenten
Gegrilde asperges met groenten
Groene asperges van de BBQ
Groene asperges van de BBQ
Avocado-eiersalade
Avocado-eiersalade
Gegrilde aubergine met vijgen
Gegrilde aubergine met vijgen

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.