Noodles salade met ramboetan - EATME Noodles salade met ramboetan - EATME
  • Noodles salade met ramboetan

Noodles salade met ramboetan

Recept time 20 min.
Recept time 2
Recept time Oven
Recept time Kookpan

Waan je in Oosterse sferen met een heerlijk luchtige salade. Door het toevoegen van ramboetans geef je het gerecht een fruitige en exotische twist.

Ingrediënten

Salade

  • 10 EAT ME ramboetans
  • 120 g noodles
  • 250 g gepelde gamba's
  • ½ rode paprika
  • 50 g veldsla
  • 2 el olijfolie
  • 1 teentje knoflook

 Dressing

  • 2 el olijfolie
  • 2 el sojasaus
  • 1 el honing
  • Peper

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 210 °C.
  2. Pers de knoflook met een knoflookpers.
  3. Verdeel de gamba's met de knoflook en olijfolie in een ovenschaal. Bak de gamba's in ongeveer 10 minuten gaar in de oven.
  4. Kook de noodles volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  5. Snijd de paprika in dunne reepjes.
  6. Snijd de ramboetans rondom in en verwijder de schil en de pit.
  7. Mix de olijfolie, sojasaus en honing tot een stevige dressing.
  8. Was de veldsla en verdeel over de borden.
  9. Meng vervolgens de noodles, ramboetans, gamba's en paprika. Verdeel dit over de veldsla en sprenkel de dressing over de salade.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Kiwibes-burrata salade
Kiwibes-burrata salade
Verse knoflooksoep
Verse knoflooksoep
Panzanella salade
Panzanella salade
Roergebakken peultjes met shiitake en rijst
Roergebakken peultjes met shiitake en rijst
Flespompoen gevuld met stoofschotel
Flespompoen gevuld met stoofschotel

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.