Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Omelet met baby paksoi

Recept time 20 min.
Recept time 2
Recept time Koekenpan
Recept time Wokpan

Een goed gevulde omelet met knapperige, roergebakken baby paksoi. Lekker voor de lunch!

Ingrediënten

  • 2 EAT ME baby paksoi
  • 100 g shiitake
  • 1 rode paprika
  • ½ prei
  • 1 sjalotje
  • 1 teentje knoflook
  • 3 eieren
  • 3 el oestersaus
  • 1 el olijfolie
  • 2 klontje bakboter
  • peper & zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Halveer de paprika en verwijder de zaadjes. Snijd de paprika in dunne reepjes en het sjalotje fijn.
  2. Snijd de prei in reepjes. Verwijder daarna de stronk van de baby paksoi en snijd in de breedte in stukjes.
    Was vervolgens de prei en baby paksoi.
  3. Snijd de shiitakes in dunne plakjes.
  4. Roerbak de gesneden groenten samen met de uitgeperste knoflook in een wokpan met de olijfolie.
    Breng het geheel op smaak met de oestersaus, peper en zout.
  5. Klop de eieren los met een garde. Verdeel de losgeklopte eieren in tweeën en bak in totaal
    2 omeletten in een koekenpan met bakboter.
  6. Leg op ieder bord een omelet en verdeel de roergebakken groenten over de omeletten.
    Vouw vervolgens beide omeletten dubbel.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Papaja curry
Papaja curry
Zoete aardappel stamppot
Zoete aardappel stamppot
Roergebakken haricots verts in ketjap
Roergebakken haricots verts in ketjap
Suikermaïs met kruidenboter
Suikermaïs met kruidenboter
Roergebakken baby maïs en groene mini asperges
Roergebakken baby maïs en groene mini asperges

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.