Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Panpizza met cranberries

Recept time 35 min.
Recept time 2
Recept time Oven

Ingrediënten

Deeg:

  • 200 ml lauw water
  • 300 g bloem
  • 1 zakje droge gist à 7 gram
  • 1 teentje knoflook
  • 1 tl zout
  • 2½ el olijfolie
  • 20 g boter

Vulling:

  • 75 g EAT ME groene mini asperges
  • 100 g EAT ME cranberries
  • 200 g kipfilet
  • 75 g champignons
  • 2 tl kipkruiden
  • 50 g geraspte kaas
  • 1 el olijfolie

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Maak het deeg door alle droge ingrediënten met elkaar te mengen in een keukenmachine met deeghaken.
  3. Pers de knoflook met een knoflookpers en doe dit in de keukenmachine.
  4. Voeg het water en de olijfolie toe en meng tot een soepel deeg.
  5. Verdeel het deeg in een ingevette koekenpan met een doorsnede van 28 of 32 cm.
  6. Snij de kipfilet in blokjes en bestrooi met kipkruiden. Snij de champignons in partjes.
  7. Verhit olijfolie in een pan en bak de kip en de champignons in circa 5 minuten op gematigd vuur gaar.
  8. Snij de groene mini asperges in drieën.
  9. Verdeel de kipfilet, de champignons en de groene mini asperges over het deeg.
  10. Bestrooi met de cranberries en bak de pizza in circa 20 minuten in de oven gaar.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Frozen yoghurt plaat
Frozen yoghurt plaat
Kokos-mueslirepen
Kokos-mueslirepen
Roergebakken sugar snaps en wortelen
Roergebakken sugar snaps en wortelen
Salade Caprese met basilicum
Salade Caprese met basilicum
Quiche met vijgen en shiitake
Quiche met vijgen en shiitake

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.