Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Passiefruit smoothie met mango en papaja

Recept time 20 min.
Recept time 4
Blender Blender

Ingrediënten

  • 4 EAT ME passievruchten
  • 1 EAT ME mango
  • 1 EAT ME Golden papaja
  • 200 ml (biologische) appelsap
  • 500 ml (magere) yoghurt

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Snijd de papaja verticaal doormidden. Verwijder de pitjes met een lepel. Lepel vervolgens de 2 helften met vruchtvlees uit. Snijd het vruchtvlees in grove stukken.
  2. Snijd de mango langs weerszijden van de pit of gebruik een mangosnijder. Snijd vervolgens een aantal reepjes in de pitloze stukken vruchtvlees, zonder door de schil heen te snijden. Doe dit daarna ook in de dwarsliggende richting, zodat er blokjes ontstaan. Lepel daarna de gesneden blokjes uit de mangoschil.
  3. Doe het vruchtvlees van de mango en papaja in een blender of in een kom en gebruik een staafmixer. Voeg de yoghurt en appelsap toe.
  4. Pureer vervolgens alles tot een gladde smoothie.
  5. Snijd de passievrucht doormidden en lepel het geleiachtige vruchtvlees uit.
  6. Voeg daarna het vruchtvlees van de passievruchten aan de smoothie toe. Mix nog 5 tot 10 seconden en verdeel de smoothie over de glazen.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Kokosnoot bowl
Kokosnoot bowl
Kumquat marmelade
Kumquat marmelade
Pitahaya gevuld met bosvruchten
Pitahaya gevuld met bosvruchten
Sharonfruit smoothie
Sharonfruit smoothie
Shanghai paksoi en mango smoothie
Shanghai paksoi en mango smoothie

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.