Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Pastasalade met avocado en kip

Recept time 25 min.
Recept time 25 min.
Recept time Oven
Recept time Koekenpan
Recept time Kookpan

Een heerlijke variatie van een warme pasta is een pastasalade. Je kunt met deze salade alle kanten op. Wij hebben een variatie gemaakt met avocado, paprika en kipfilet. Maak 's avonds extra veel, zodat je de volgende dag nog een bakje mee kunt nemen voor de lunch.

Ingrediënten

  • 2 EAT ME avocado's
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 1 rode ui
  • 200 g (volkoren) fusilli
  • 200 g kipfilet
  • 40 g pijnboompitten
  • 1 tl kipkruiden
  • 1 el olijfolie
  • peper & zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 160 °C.
  2. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan bruin en laat afkoelen in een schaaltje.
  3. Bestrooi de kipfilet met kipkruiden.
  4. Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak de kipfilet aan beide kanten goudbruin. Gaar de kipfilet daarna circa 20 minuten door in de oven.
  5. Bereid de fusilli volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  6. Snijd de paprika's in reepjes en de ui in halve ringen.
  7. Snijd de avocado's rondom de pit door. Draai de 2 helften van elkaar af. Verwijder de pit, lepel het vruchtvlees uit de schil en snijd in blokjes.
  8. Meng alle ingrediënten door elkaar en verdeel over de borden.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Gerookte eendenborst met mango
Gerookte eendenborst met mango
Avocadodressing
Avocadodressing
Avocado carpaccio
Avocado carpaccio
Fruitsalade met mangosteen, kiwi en mango
Fruitsalade met mangosteen, kiwi en mango
Sugar snaps salade met ossenhaaspuntjes
Sugar snaps salade met ossenhaaspuntjes

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.