Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Pastinaakchips

Recept time 15 min.
Recept time 2
Recept time Oven

Is het rond de klok van 4 en heb je zin in iets zouts, maar wil je geen ongezonde snack pakken? Maak dan zelf pastinaakchips. De chips maak je zelf in de oven en zijn binnen 10 minuten klaar!

Ingrediënten

  • 4 EAT ME pastinaken
  • 1 el olijfolie
  • ½ el paprikapoeder
  • Snuf zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Was de pastinaken en snijd in zo dun mogelijke plakken.
  3. Leg de pastinaakplakjes in een schaal en verdeel hierover de olijfolie, het paprikapoeder en een flinke snuf zout. Hussel goed zodat elk plakje bedekt is.
  4. Leg de pastinaakplakjes naast elkaar op een bakplaat en bak in circa 10 minuten goudbruin. Let op dat ze niet te bruin worden.
  5. Laat de pastinaakplakjes goed afkoelen voor serveren dan worden ze knapperiger.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Gambaspies met physalis bessen
Gambaspies met physalis bessen
Bladerdeegbakjes met peultjes
Bladerdeegbakjes met peultjes
Avocado gevuld met chocolademousse
Avocado gevuld met chocolademousse
Haricots verts-waspeen cake
Haricots verts-waspeen cake
Quesadilla's met mango
Quesadilla's met mango

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.