Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Pepino gevuld met parmaham

Recept time 25 min.
Recept time 4

Een leuke en lekkere variatie op het klassieke voorgerechtje: meloen met ham. Deze hapjes zijn vooral leuk om je etentje een feestelijke en bijzonder tintje te geven.

Ingrediënten

  • 2 EAT ME pepino's
  • 8 sprietjes EAT ME bieslook
  • 50 g gemengde sla
  • 4 plakken Parmaham
  • 2 el honing
  • 25 g pijnboompitten

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Snijd de pepino verticaal doormidden. Haal met een Parisienneboor bolletjes uit de pepino en leg deze apart in een schaaltje. Zorg dat de 4 helften pepino uitgehold zijn.
  2. Snijd de plakken Parmaham in 2 banen.
  3. Bekleed de uitgeholde pepino's met gemengde sla en leg hierop een halve plak Parmaham.
  4. Verdeel de helft van de pepinobolletjes hierover. Leg hierop de andere helft van de Parmaham plakken. Verdeel tenslotte de laatste bolletjes pepino over de Parmaham.
  5. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze een goudbruine kleur hebben. Strooi deze over de gevulde pepino's.
  6. Besprenkel de gevulde pepino's met honing en garneer ze elk met 2 sprietjes bieslook.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Kokos-mueslirepen
Kokos-mueslirepen
Physalis bessen in chocolade
Physalis bessen in chocolade
Sugar snaps met yoghurtdipsaus
Sugar snaps met yoghurtdipsaus
Zoet gevulde kumquats
Zoet gevulde kumquats
Gele pitahaya blini’s
Gele pitahaya blini’s

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.