Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Physalis bessen in chocolade

Recept time 15 min.
Recept time 2
Recept time Kookpan

Erg leuk om te gebruiken als decoratie: physalis bessen in chocolade. Deze feestelijke kleine hapjes zijn heel makkelijk te maken met witte en donkere chocolade. Leef je uit en maak de mooiste versiering voor bij desserts of bijvoorbeeld high tea.

Ingrediƫnten

  • 100 g EAT ME physalis bessen
  • 50 g witte chocolade
  • 50 g pure chocolade

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Smelt de witte chocolade au bain-marie.
  2. Rasp of hak de pure chocolade fijn.
  3. Vouw de papierachtige lampionnetjes van de physalis bessen omhoog, zodat de bessen goed te zien zijn.
  4. Dompel steeds een physalis bes in de gesmolten witte chocolade en doop vervolgens in het schaafsel van pure chocolade.
  5. Laat de physalis bessen op een stuk bakpapier, in de koelkast uitharden.
Enjoy

Meer recepten met physalis

Flensjes met physalisjam
Flensjes met physalisjam
Physalis focaccia
Physalis focaccia
Physalis bessen crumble
Physalis bessen crumble
Salade met physalis bessen
Salade met physalis bessen
Physalis pavlova
Physalis pavlova

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.