Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Pikante kipsalade

Recept time 60 min.
Recept time 4
Recept time Oven

Ingrediënten

  • 1 EAT ME avocado
  • 150 g gemengde salade
  • 1 bosui
  • 8 cherrytomaatjes
  • ¼ komkommer
  • 8 drumsticks
  • 1 el kipkruiden

Dressing

  • 2 EAT ME naga jolokia pepers
  • 2 el tahin
  • 1 el honing
  • 2 el sojasaus
  • 2 el ketjap manis
  • snufje zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Bestrooi de drumsticks met kipkruiden, leg de drumsticks in een ovenschaal en bak de drumsticks in 30 tot 40 minuten gaar.
  3. Halveer de cherrytomaatjes, snijd de komkommer in blokjes en de bosui in fijne ringen.
  4. Snijd de avocado rondom de pit door. Draai de 2 helften van elkaar af. Verwijder de pit, lepel het vruchtvlees uit de schil en snijd in dunne plakjes.
  5. Meng alle ingrediënten voor de dressing.
  6. Halveer de pepers, verwijder de zaadlijsten en snijd fijn. Meng de peper door de dressing.
  7. Haal de drumsticks uit de oven en laat afkoelen. Pluk daarna het vlees van de drumsticks.
  8. Meng alle ingrediënten door de salade en besprenkel met de dressing.
Enjoy

Meer recepten met avocado

Avocadodressing
Avocadodressing
Avocado-tomaat sandwich
Avocado-tomaat sandwich
Crostini’s met avocado
Crostini’s met avocado
Pastasalade met avocado en kip
Pastasalade met avocado en kip
Avocado crostini uit de oven
Avocado crostini uit de oven

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.