Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Pitahaya gevuld met bosvruchten

Recept time 10 min
Recept time 2

Een feestelijk en gezond nagerecht maken? Verras jouw gasten met deze pitahaya gevuld met heerlijke blauwe bessen, bramen en frambozen. Dit toetje is niet alleen erg lekker, maar staat ook nog is snel op tafel.

Ingrediënten

  • 1 EAT ME rode pitahaya
  • 50 g EAT ME blauwe bessen
  • 50 g EAT ME frambozen
  • 50 g EAT ME bramen

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Snijd de pitahaya verticaal doormidden en lepel de vrucht uit. Let hierbij erop dat de schil van de pitahaya mooi blijft.
  2. Snijd het pitahaya vruchtvlees in blokjes.
  3. Was de blauwe bessen, frambozen en bramen voorzichtig. Meng al het fruit voorzichtig door elkaar en verdeel over de 2 halve pitahaya schillen.
Enjoy

Meer recepten met frambozen

Fruitwater met frambozen
Fruitwater met frambozen
Blauwe bessen bavarois
Blauwe bessen bavarois
Salade eendenborst met frambozen
Salade eendenborst met frambozen
Pitahaya mocktail
Pitahaya mocktail
Rainbow cake
Rainbow cake
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.