Pitahaya gevuld met bosvruchten - EATME Pitahaya gevuld met bosvruchten - EATME
  • Pitahaya gevuld met bosvruchten

Pitahaya gevuld met bosvruchten

Recept time 10 min
Recept time 2

Een feestelijk en gezond nagerecht maken? Verras jouw gasten met deze pitahaya gevuld met heerlijke blauwe bessen, bramen en frambozen. Dit toetje is niet alleen erg lekker, maar staat ook nog is snel op tafel.

Ingrediënten

  • 1 EAT ME rode pitahaya
  • 50 g EAT ME blauwe bessen
  • 50 g EAT ME frambozen
  • 50 g EAT ME bramen

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Snijd de pitahaya verticaal doormidden en lepel de vrucht uit. Let hierbij erop dat de schil van de pitahaya mooi blijft.
  2. Snijd het pitahaya vruchtvlees in blokjes.
  3. Was de blauwe bessen, frambozen en bramen voorzichtig. Meng al het fruit voorzichtig door elkaar en verdeel over de 2 halve pitahaya schillen.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Aardbeientiramisu met bosvruchten
Aardbeientiramisu met bosvruchten
Avocadotoast met granaatappel
Avocadotoast met granaatappel
Blauwe bessen pannenkoekjes
Blauwe bessen pannenkoekjes
Papaja bootjes
Papaja bootjes
Limoenthee met munt
Limoenthee met munt
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.