Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Pitahaya mocktail

Recept time 15 min.
Recept time 4
Blender Blender

Heb je een zomers feestje, maar wil je een keer een cocktail zonder alcohol maken? Ga voor de pitahaya mocktail met frambozen en watermeloen.

Ingrediënten

  • 1 EAT ME pitahaya
  • 125 g EAT ME frambozen
  • ½ watermeloen

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Snijd de watermeloen in 2 stukken. Snijd daarna 1 helft in parten en snijd het vruchtvlees van de schil. Bewaar het andere
  2. Snijd de pitahaya verticaal en lepel de vrucht uit. Snijd het vruchtvlees in blokjes.
  3. Doe het vruchtvlees van de pitahaya, watermeloen en de frambozen in een blender en mix tot een gladde massa.
  4. Verdeel daarna de mocktail over 4 glazen.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Yoghurt bavaroistaartjes met kiwibessen
Yoghurt bavaroistaartjes met kiwibessen
Fruitsalade met mangosteen
Fruitsalade met mangosteen
Passiefruit crème brûlée
Passiefruit crème brûlée
Moorkopjes gevuld met avocadomousse
Moorkopjes gevuld met avocadomousse
Physalis clafoutis
Physalis clafoutis

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.