Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Pittige nasi

Recept time 35 min.
Recept time 4
Recept time Koekenpan
Recept time Kookpan

Ingrediënten

  • 1 EAT ME rawit
  • 1 EAT ME limoen
  • 2 uien
  • 2 teentje knoflook
  • 1 prei
  • 1 komkommer
  • 200 g cherry tomaatjes
  • 2 el ketjap manis
  • 4 eieren
  • 1 el sesamolie
  • 200 g kipfilet
  • 300 g zilvervliesrijst
  • zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Snijd de uien fijn en pers de knoflook.
  2. Snijd de kipfilet in blokjes. Meng de blokjes kipfilet in een kom met de ketjap manis en knoflook. Dek de kom af met folie en laat de marinade 10 minuten intrekken.
  3. Bereid de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  4. Was de prei en snijd in fijne ringen.
  5. Halveer de rawit, verwijder de zaadlijsten en snijd zeer fijn.
  6. Verhit de sesamolie in een koekenpan en bak de kip gaar. Voeg daarna de prei, ui en naar smaak de rawit peper toe. Voeg vervolgens de rijst toe en bak mee.
  7. Bak in een pan de eieren, snijd de komkommer in plakjes en de limoen en cherry tomaatjes in partjes.
  8. Serveer de nasi met gebakken ei, tomaat, komkommer en limoen.
Enjoy

Meer recepten met limoen

Kokosmakronen
Kokosmakronen
Avocadosoep met garnalen
Avocadosoep met garnalen
Aardbei-tijm limonade
Aardbei-tijm limonade
Rol met papaja en limoenmascarpone
Rol met papaja en limoenmascarpone
Salade met groene mini asperges en passiefruitdressing
Salade met groene mini asperges en passiefruitdressing

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.