Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Pompoencurry

Recept time 50 min.
Recept time 4
Recept time Koekenpan
Recept time Kookpan

Deze vegetarische pompoencurry maak je snel en eenvoudig. Een bordje vol heerlijke ingrediënten!

Ingrediënten

  • 1 EAT ME flespompoen
  • 1 EAT ME cayenne peper
  • 5 g EAT ME koriander
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 250 ml kokosmelk
  • 2 el gele currypasta
  • 2 el olijfolie
  • 300 g basmati rijst

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Schil de flespompoen en halveer in de lengte. Verwijder de pitten met een lepel en snijd de flespompoen vervolgens in blokjes van 1 bij 1 cm.
  2. Snipper de ui en pers de knoflook fijn. Halveer de peper, verwijder de zaadlijsten en snijd fijn.
  3. Verhit olijfolie in een pan en fruit de ui en knoflook. Voeg vervolgens de flespompoen toe en bak mee. Voeg daarna de currypasta en kokosmelk toe en laat het geheel 30 minuten op laag vuur sudderen.
  4. Bereid de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  5. Snijd de koriander fijn en voeg voor serveren toe. Serveer de curry met de rijst.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Gevulde jalapeño peper
Gevulde jalapeño peper
Cranberry gin tonic
Cranberry gin tonic
Zeebaars-passiefruit ceviche
Zeebaars-passiefruit ceviche
Zeebaars met kiwi-peulensalade
Zeebaars met kiwi-peulensalade
Thaise curry met galanga
Thaise curry met galanga

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.