Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Quiche met peultjes

Recept time 60 min.
Recept time 10
Recept time Oven
Recept time Kookpan
Recept time Wokpan

De zoete smaak van peultjes gaat goed samen met de pittige smaak van de bleu d'Auvergne in deze hartige taart.

Ingrediënten

  • 200 g EAT ME peultjes
  • 300 g champignons
  • ½ courgette
  • ½ rode paprika
  • 1 ui
  • 200 g bleu d'Auvergne
  • 200 ml kookroom
  • 5 plakjes bladerdeeg
  • 4 eieren
  • 1 el bloem
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 scheutje olijfolie
  • peper & zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 170 °C.
  2. Haal de plakjes bladerdeeg uit de verpakking en laat ze ontdooien.
  3. Was de courgette en de paprika. Snijd vervolgens de courgette, paprika en ui in fijne blokjes.
  4. Roerbak deze groenten met 1 scheutje olijfolie 2 minuten.
  5. Was de peultjes en blancheer 2 minuten in kokend water. Spoel af met koud water.
  6. Bekleed een quichevorm met de plakjes bladerdeeg.
  7. Meng de eieren, kookroom, bloem en paprikapoeder. Voeg naar eigen smaak peper & zout toe.
  8. Vul de quichevorm daarna met de roergebakken groenten en bedek vervolgens met een laag peultjes.
    Giet het eimengsel hierover en verdeel de bleu d'Auvergne in stukjes over de quiche.
  9. Bak de quiche af in 35 à 40 minuten.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Pitahaya salade met kalkoen en kokos-kerriemayonaise
Pitahaya salade met kalkoen en kokos-kerriemayonaise
Zoet gevulde kumquats
Zoet gevulde kumquats
Haricots verts met katenspek
Haricots verts met katenspek
Gambaspies met koriander-mangosalsa
Gambaspies met koriander-mangosalsa
Gegrilde ribeye met bonensalade
Gegrilde ribeye met bonensalade

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.