Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Quinoasalade met granaatappel

Recept time 25 min.
Recept time 2
Recept time Kookpan

Perfect als lichte maaltijdsalade.

Ingrediënten

  • 1 EAT ME granaatappel
  • 1 plukje EAT ME bieslook
  • 1 appel
  • ¼ komkommer
  • 80 g quinoa
  • 2 el olijfolie
  • ½ el mosterd
  • 1 el honing
  • peper & zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Kook de quinoa volgens de bereidingswijze op de verpakking en laat vervolgens afkoelen op kamertemperatuur.
  2. Snijd de komkommer in kleine blokjes. Schil de appel en snijd ook in kleine blokjes. Snijd vervolgens de bieslook fijn.
  3. Snijd de bovenkant van de granaatappel af. Snijd door de schil over de nerven. Breek de vrucht open.
    Haal daarna de pitjes uit de vrucht en vang het sap op.
  4. Maak daarna de dressing door de olijfolie, mosterd, honing en het sap van de granaatappel te mengen in een apart schaaltje.
  5. Maak de salade door de quinoa, de granaatappelpitjes, appel, komkommer en de bieslook te mengen.
    Breng deze quinoasalade op smaak door de dressing toe te voegen.
  6. Verdeel de quinoasalade over 2 borden.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Mango-kip wrap
Mango-kip wrap
Salade van peultjes en mango
Salade van peultjes en mango
Zoete aardappel uit de oven
Zoete aardappel uit de oven
Salade met haricots verts
Salade met haricots verts
Mango hummus
Mango hummus

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.