Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Rainbow couscous

Recept time 60 min.
Recept time 4
Recept time Oven
Recept time Kookpan

Een kleurrijk gerecht boordevol smaak. De couscous past perfect bij de zoete smaak van mini wortelen en mini bieten.

Ingrediënten

  • 400 g EAT ME mini gekleurde wortelen
  • 200 g EAT ME mini bieten
  • 1 EAT ME granaatappel
  • 1 EAT ME limoen
  • 300 g gele couscous
  • 1 bakje Shiso Purple cress
  • 2 el olijfolie
  • 3 el crème fraîche
  • 3 el slagroom
  • 2 el honing
  • peper & zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Leg de mini wortelen op een bakplaat, besprenkel met olijfolie en bak in circa 10 minuten in de oven gaar.
  3. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Kook de mini bieten gaar in circa 8 tot 10 minuten.
  5. Snijd de bovenkant van de granaatappel af. Snijd door de schil over de nerven. Breek de vrucht open. Haal daarna de pitjes uit de vrucht.
  6. Pers de limoen en voeg het sap van de limoen, crème fraîche, honing en slagroom in een steelpan en breng aan de kook. Breng op smaak met peper en zout. Klop de saus met een staafmixer, totdat er een schuimige saus ontstaat.
  7. Halveer de mini worteltjes. Verdeel de couscous over vier borden en leg hier de mini worteltjes op. Verdeel hierover ook de mini bietjes en de granaatappelpitjes.
  8. Decoreer de borden met cressen en besprenkel de couscous met de saus.
Enjoy

Meer recepten met granaatappel

Granaatappeltaart
Granaatappeltaart
Granaatappelsalade en gamba’s
Granaatappelsalade en gamba’s
Rainbow cake
Rainbow cake
Granaatappelsalade en gamba’s
Granaatappelsalade en gamba’s
Bruschetta met granaatappel
Bruschetta met granaatappel
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.