Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Ramboetan met chocolade-kokoslaagje

Recept time 20 min.
Recept time 10
Recept time Kookpan

Een feest om te maken: ramboetan met een chocolade-kokoslaagje. Super als dessert of bijvoorbeeld als hapje bij een high-tea.

Ingrediënten

  • 10 EAT ME ramboetans
  • 20 g geraspte kokos
  • 360 g chocolade (puur of melk)

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Snijd de ramboetan rondom in en verwijder de helft van de schil, zodat de helft van de vrucht te zien is.
  2. Smelt de chocolade au bain-marie.
  3. Dompel het vruchtvlees van de ramboetan in de warme chocolade en bestrooi direct met de geraspte kokos.
  4. Laat vervolgens de chocolade uitharden.
Enjoy

Tip

* Let op bij het eten van deze vrucht dat er zich in het midden van de vrucht nog een oneetbare pit bevindt.

Anderen bekeken ook

Pepino gevuld met parmaham
Pepino gevuld met parmaham
Passiefruit crème brûlée
Passiefruit crème brûlée
Blini’s met kiwi en mango
Blini’s met kiwi en mango
Frozen yoghurt bites
Frozen yoghurt bites
Haricots verts-waspeen cake
Haricots verts-waspeen cake

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.