Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Ramboetan rolletjes met rauwe ham

Recept time 15 min.
Recept time 2

Maak een lekker en verrassend voorgerecht of gezellige hapjes die bij iedereen in de smaak zullen vallen. De zoete smaak van ramboetan combineert heerlijk met de rauwe ham.

Ingrediënten

  • 10 EAT ME ramboetan
  • 10 plakken rauwe ham
  • 75 g gemengde salade
  • 50 ml dressing naar keuze

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Snijd de ramboetan rondom in en verwijder de schil. Verwijder vervolgens voorzichtig met een mesje de pit uit het vruchtvlees.
  2. Vouw de rauwe ham in de breedte dubbel en rol hier het vruchtvlees bolletje van de ramboetan in.
  3. Maak de salade aan met een dressing naar keuze en leg een toefje sla in het midden van ieder bord.
    Leg de ramboetan rolletjes hier omheen. Deze ramboetan rolletjes zijn ook erg leuk als borrelhapje.
    De salade kun je dan weglaten.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Verse knoflooksoep
Verse knoflooksoep
Parmarolletjes met aardbei
Parmarolletjes met aardbei
Serranoham-sharonfruitrolletjes
Serranoham-sharonfruitrolletjes
Crostini’s met avocado
Crostini’s met avocado
Medjool dadelbuideltjes
Medjool dadelbuideltjes

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.