Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Regenboogpastasalade

Recept time 25 min.
Recept time 4
Recept time Kookpan

Kids love it: gekleurd eten! Wanneer een gerecht er gezellig en kleurrijk uitziet zijn kinderen sneller bereid om het te eten. Ga dus voor een lekkere kleurrijke maaltijd met knapperige en zoete sugar snaps.

Ingrediënten

  • 150 g EAT ME sugar snaps
  • 200 g gekleurde pasta
  • 100 g pitloze druiven
  • 100 g cherrytomaatjes
  • Verse pesto, zie recept hier

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Bereid de pasta volgens bereidingswijze op de verpakking. Spoel de pasta koud en laat uitlekken.
  2. Blancheer de sugar snaps circa 3 minuten en spoel vervolgens koud.
  3. Maak de pesto volgens dit recept.
  4. Halveer de druiven en cherrytomaatjes.
  5. Meng de pasta, de sugar snaps, de druiven, de cherrytomaatjes en de pesto met elkaar en serveer op een mooie schaal.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Flensjes met mango, kiwi en cactusvijg
Flensjes met mango, kiwi en cactusvijg
Asperge-beefsalade
Asperge-beefsalade
Aardappelsalade met haricots verts
Aardappelsalade met haricots verts
Salade Niçoise
Salade Niçoise
Zoete aardappel salade met cactusvijgen
Zoete aardappel salade met cactusvijgen

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.