Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Roergebakken baby maïs en groene mini asperges

Recept time 25 min.
Recept time 3
Recept time Kookpan
Recept time Wokpan

Vliegensvlug een maaltijd bereiden? Dit kun je uitstekend doen met roerbakken. Baby maïs en groene mini asperges lenen zich hier goed voor en smaken heerlijk in combinatie met rijst.

Ingrediënten

  • 125 g EAT ME baby maïs
  • 200 g EAT ME groene mini asperges
  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 150 g basmati rijst
  • ½ tl kerriepoeder
  • 1 teentje knoflook
  • 2 el ketjap
  • 1 el olijfolie
  • peper & zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  2. Snipper intussen de ui fijn.
  3. Was de baby maïs, groene asperges en de rode paprika. Halveer de paprika, verwijder de zaadjes en snijd in blokjes.
  4. Wok de ui met een geperste teentje knoflook met 1 eetlepel olijfolie in een wokpan gedurende 1 minuut op hoog vuur.
  5. Voeg nu de andere groenten toe. Voeg na circa 5 minuten de kerriepoeder en ketjap toe. Breng op smaak met peper en zout.
  6. Wok het geheel nog 1 minuut op hoog vuur.
  7. Schep de rijst op een bord en verdeel hierover de roergebakken groenten.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Linzensalade met sugar snaps
Linzensalade met sugar snaps
Granaatappel-avocado salade
Granaatappel-avocado salade
Omelet met baby paksoi
Omelet met baby paksoi
Zalmfilet met gember-soja marinade
Zalmfilet met gember-soja marinade
Pastinaakgratin
Pastinaakgratin

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.