Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Roergebakken haricots verts in ketjap

Recept time 20 min.
Recept time 2
Recept time Wokpan

Een heerlijk bijgerecht waarbij de verfijnde en zachte smaak van haricots verts perfect samen komt met een kruidige ketjap.

Ingrediënten

  • 200 g EAT ME haricots verts
  • 1 EAT ME cayenne peper
  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • ½ teentje knoflook
  • 1 el olijfolie
  • 3,5 el ketjap

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Was de haricots verts en snijd de uiteinden eraf. Snijd vervolgens in stukjes.
  2. Snipper de ui fijn. Was de paprika, halveer en verwijder de zaadjes. Snijd daarna in kleine blokjes.
  3. Was de cayenne peper, halveer en verwijder de zaadjes. Snijd de peper vervolgens in hele fijne stukjes.
  4. Fruit de gesnipperde ui en paprikablokjes in de wokpan met een eetlepel olijfolie gedurende 3 minuten.
    Pers het teentje knoflook uit en voeg toe aan het geheel.
  5. Voeg daarna gelijk de fijngesneden haricots verts toe. Roerbak het geheel nog 2 minuten.
    Voeg vervolgens de fijne stukjes cayenne peper en de ketjap toe. Laat het geheel 8 minuten smoren op laag vuur.
Enjoy

Meer recepten met haricots verts

Gegrilde ribeye met bonensalade
Gegrilde ribeye met bonensalade
Haricots verts-waspeen cake
Haricots verts-waspeen cake
Groenten met verse gember en citroengras
Groenten met verse gember en citroengras
Vegetarische loempia met haricots verts
Vegetarische loempia met haricots verts
Salade Niçoise
Salade Niçoise

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.