Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Roergebakken kipfilet met habanero pepers

Recept time 20 min.
Recept time 2
Recept time Kookpan
Recept time Wokpan

Geef je kip roerbakmaaltijd extra pit door Habanero pepers toe te voegen. Ontdek hoe je dit kunt doen met dit makkelijk te bereiden recept!

Ingrediënten

  • 20 g EAT ME habanero pepers
  • 250 g kipfilet
  • 150 g broccoliroosjes
  • 30 g taugé
  • 1 rode paprika
  • 120 g basmati rijst
  • 1 scheutje ketjap
  • 1 snufje kerriepoeder
  • 1 snufje zout
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 el olijfolie
  • peper

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Kook de rijst volgens de beschrijving op de verpakking.
  2. Was de habanero pepers, de paprika en de broccoli. Haal kleine roosjes van de broccoli stronk.
    Verwijder de pitjes uit de paprika en de Habanero pepers en snijd deze in fijne reepjes.
  3. Snijd de kipfilet in blokjes.
  4. Roerbak de kipfilet in olijfolie totdat het licht begint te kleuren.
  5. Voeg de rode paprika, broccoli en geperste knoflook toe en roerbak dit circa 3 à 4 minuten op een gematigd vuur.
  6. Voeg vervolgens de peper, ketjap en kerriepoeder naar eigen smaak toe.
  7. Voeg de taugé en het zout aan het geheel toe en laat het geheel nog 1 minuut op het vuur staan.
  8. Serveer het roerbakmengsel met de rijst.
Enjoy

Meer recepten met habanero

Mango-habanero saus
Mango-habanero saus
Habanero curry
Habanero curry
Groene curry met gamba’s
Groene curry met gamba’s
Habanero brownies
Habanero brownies
Mango-habanero saus
Mango-habanero saus

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.