Terug naar Recepten
Roergebakken Kipfilet Met Habanero Pepers

Roergebakken kipfilet met habanero pepers

Geef je roerbakmaaltijd extra pit door habanero pepers toe te voegen. Ontdek hoe je dit kunt doen met dit makkelijk te bereiden recept!

Direct naar...

Ingrediënten

Roergebakken kipfilet met habanero pepers

  • 150 g basmatirijst
  • EAT ME Habanero Peper Productfoto
    2 habanero pepers
  • 1 rode paprika
  • 150 g broccoli
  • 1 teen knoflook
  • 250 g kipfilet
  • 2 el kokosolie
  • ½ tl kerriepoeder
  • 2 el ketjap manis
  • 50 g taugé
  • Peper en zout

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Halveer de habanero pepers en de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes. Snijd de broccoli in kleine roosjes en de knoflook fijn. Snijd de kipfilet in stukjes.
  3. Verhit de kokosolie in de wok en roerbak de kipfilet met de knoflook en kerriepoeder in ca. 3 minuten op hoog vuur goudbruin. Voeg de broccoli toe en bak 3 minuten mee. Voeg de paprika en ketjap toe en roerbak nog 1 minuut.
  4. Voeg de taugé toe en schep kort om. Breng eventueel op smaak met peper en zout. Serveer de roergebakken kip met de rijst.

Enjoy!

Voedingswaarden per persoon

Energie
625 kcal
Eiwit
39 g
Vet
19 g
Waarvan verzadigd
14 g
Koolhydraten
72 g
Waarvan suikers
12 g
Vezels
5 g

Nog meer lekkers!