Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Roergebakken mini asperges met baby maïs

Recept time 20 min.
Recept time 2
Recept time Kookpan
Recept time Wokpan

Mini asperges zijn makkelijk en snel. Even roerbakken in een wokpan en ze zijn klaar om gegeten te worden. 
Combineer deze mini groenten en maak een heerlijk gerecht.

Ingrediënten

  • 125 g EAT ME groene mini asperges
  • 125 g EAT ME witte mini asperges
  • 250 g EAT ME baby maïs
  • 1 EAT ME cayenne peper
  • 1 prei
  • 1 el olijfolie
  • peper & zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Was alle mini asperges en blancheer ze 3 minuten in een pan met kokend water.
    Spoel vervolgens af met koud water.
  2. Was de baby maïs en blancheer 5 minuten in een pan met kokend water.
    Spoel vervolgens af met koud water.
  3. Was de prei en snijd in dunne ringen.
  4. Was de cayenne peper, halveer en verwijder de zaadjes.
    Snijd de peper vervolgens in hele kleine stukjes.
  5. Roerbak alle ingrediënten in een wok met de olijfolie gedurende 4 minuten.
  6. Breng het gerecht op smaak met peper en zout.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Suikermaïssalade met feta
Suikermaïssalade met feta
Salade met groene mini asperges
Salade met groene mini asperges
Linzensalade met sugar snaps
Linzensalade met sugar snaps
Haricots verts-waspeen cake
Haricots verts-waspeen cake
Atjar tjampoer met gember en kurkuma
Atjar tjampoer met gember en kurkuma
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.