Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Roergebakken mini maïs en groene mini asperges

Recept time 25 min.
Recept time 3
Recept time Kookpan
Recept time Wokpan

Vliegensvlug een maaltijd bereiden? Dit kun je uitstekend doen met roerbakken. Mini maïs en groene mini asperges lenen zich hier goed voor en smaken heerlijk in combinatie met rijst.

Ingrediënten

  • 125 g EAT ME mini maïs
  • 200 g EAT ME groene mini asperges
  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 150 g basmati rijst
  • ½ tl kerriepoeder
  • 1 teentje knoflook
  • 2 el ketjap
  • 1 el olijfolie
  • peper & zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  2. Snipper intussen de ui fijn.
  3. Was de mini maïs, groene asperges en de rode paprika. Halveer de paprika, verwijder de zaadjes en snijd in blokjes.
  4. Wok de ui met een geperste teentje knoflook met 1 eetlepel olijfolie in een wokpan gedurende 1 minuut op hoog vuur.
  5. Voeg nu de andere groenten toe. Voeg na circa 5 minuten de kerriepoeder en ketjap toe. Breng op smaak met peper en zout.
  6. Wok het geheel nog 1 minuut op hoog vuur.
  7. Schep de rijst op een bord en verdeel hierover de roergebakken groenten.
Enjoy

Meer recepten met groene mini asperges

Kabeljauw met groene mini asperges en mini prei
Kabeljauw met groene mini asperges en mini prei
Avocadotoast
Avocadotoast
Roergebakken mini asperges met mini maïs
Roergebakken mini asperges met mini maïs
Roergebakken mini asperges met mini maïs
Roergebakken mini asperges met mini maïs
Kabeljauw met groene mini asperges en mini prei
Kabeljauw met groene mini asperges en mini prei

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.