Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Rosbief rolletjes met haricots verts

Recept time 20 min.
Recept time 4
Recept time Kookpan

Deze feestelijke rolletjes zijn zo klaar, je kunt ook maar een rolletje als een amuse serveren. Ze zijn ideaal voor een diner met 8 gangen want het is lekker licht. Het zijn ook leuke borrelhapjes.

Ingrediënten

  • 100 g EAT ME haricots verts
  • 25 g verse taugé
  • ½ rode paprika
  • ¼ gele courgette
  • 8 plakjes rosbief
  • 2 tl wasabi-sesamzaad
  • 2 tl zwart sesamzaad
  • 4 el sojasaus

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Snijd de uiteinden van de haricots verts. Kook de haricots verts in ca. 6 minuten beetgaar. Kook de taugé de laatste minuut mee. Spoel onder koud water stromend water om het kookproces te stoppen.
  2. Snijd de paprika en courgette in gelijke smalle reepjes in dezelfde lengte als de haricots verts.
  3. Leg de rosbief op een snijplank, vouw ze indien nodig dubbel in de lengte en verdeel de haricots verts, taugé, paprika en courgette erover. Rol ze op en leg ze op een mooie schaal. Bestrooi met het sesamzaad en besprenkel met wat sojasaus.
Enjoy

Meer recepten met haricots verts

Aardappelsalade met haricots verts
Aardappelsalade met haricots verts
Roergebakken Bimi® en haricots verts met sojadressing
Roergebakken Bimi® en haricots verts met sojadressing
Haricots verts rolletjes
Haricots verts rolletjes
Roergebakken Bimi® en haricots verts met sojadressing
Roergebakken Bimi® en haricots verts met sojadressing
Salade Niçoise
Salade Niçoise

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.