Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Salade Caprese met basilicum

Recept time 5 min.
Recept time 4

Groen, wit en rood. De hoofdingrediënten van deze smaakvolle klassieke salade symboliseren de kleuren van de vlag; basilicum, mozzarella en tomaat. Maak het af met extra vergine olijfolie, een hemelse combinatie van smaken!

Ingrediënten

  • 5 takjes EAT ME basilicum
  • 375 gram buffelmozzarella
  • 3 pomodori tomaten
  • 2 el extra vergine olijfolie
  • peper & zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Snijd de bollen buffelmozzarella in dunne plakken.
  2. Snijd de pomodori tomaten in dunne plakken.
  3. Was de basilicum en pluk de blaadjes basilicum van de takjes.
  4. Leg de plakjes mozzarella en tomaat om en om dakpansgewijs op een bord of schaal.
  5. Breng op smaak met peper & zout.
  6. Besprenkel met de olijfolie en verdeel tenslotte de blaadjes basilicum over het geheel.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Guacamole met mango en granaatappel
Guacamole met mango en granaatappel
Gevulde zoete aardappel
Gevulde zoete aardappel
Physalis focaccia
Physalis focaccia
Gerookte eendenborst met mango
Gerookte eendenborst met mango
Haricots verts-waspeen cake
Haricots verts-waspeen cake

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.