Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Salade Caprese met basilicum

Recept time 5 min.
Recept time 4

Groen, wit en rood. De hoofdingrediënten van deze smaakvolle klassieke salade symboliseren de kleuren van de vlag; basilicum, mozzarella en tomaat. Maak het af met extra vergine olijfolie, een hemelse combinatie van smaken!

Ingrediënten

  • 5 takjes EAT ME basilicum
  • 375 gram buffelmozzarella
  • 3 pomodori tomaten
  • 2 el extra vergine olijfolie
  • peper & zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Snijd de bollen buffelmozzarella in dunne plakken.
  2. Snijd de pomodori tomaten in dunne plakken.
  3. Was de basilicum en pluk de blaadjes basilicum van de takjes.
  4. Leg de plakjes mozzarella en tomaat om en om dakpansgewijs op een bord of schaal.
  5. Breng op smaak met peper & zout.
  6. Besprenkel met de olijfolie en verdeel tenslotte de blaadjes basilicum over het geheel.
Enjoy

Meer recepten met basilicum

Linzensalade met sugar snaps
Linzensalade met sugar snaps
Venkelsalade met passiefruitdressing
Venkelsalade met passiefruitdressing
Italiaanse ovenschotel
Italiaanse ovenschotel
Salade caprese met avocado
Salade caprese met avocado
Papaja soufflé
Papaja soufflé

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.