Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Salade met groene mini asperges en passiefruitdressing

Recept time 20 min.
Recept time 4

Ingrediënten

  • 200 g EAT ME groene mini asperges
  • 2 EAT ME mango's
  • 100 g parma ham
  • 100 g gemengde salade

Dressing:

  • 4 EAT ME passievruchten
  • 1 EAT ME limoen
  • 1 el honing
  • 1 el olijfolie
  • peper & zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Breng ruim water met zout aan de kook. Blancheer de groene mini asperges circa 2 minuten en spoel ze daarna af met koud water.
  2. Snijd de mango's langs weerszijden van de pit of gebruik een mangosnijder. Haal met een Parisienneboor in bolletjes uit het vruchtvlees.
  3. Snijd de passievruchten doormidden en lepel het geleiachtige vruchtvlees uit in een kom.
  4. Voeg de sap van de limoen, honing en olijfolie toe en roer alles rustig door elkaar met een garde. Breng de dressing eventueel op smaak met peper en zout.
  5. Verdeel de salade, mangobolletjes, parmaham en groene mini asperges over 4 borden. Verdeel de dressing over de salade.
Enjoy

Meer recepten met mango

Trifle met mango
Trifle met mango
Hangop met mango en maracuja
Hangop met mango en maracuja
Gegrilde mango
Gegrilde mango
Mangotaart met kruidnoten
Mangotaart met kruidnoten
Zoete aardappel salade met mango
Zoete aardappel salade met mango
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.