Salade Niçoise  - EATME Salade Niçoise  - EATME
Recept time 20 min.
Recept time 3
Recept time Kookpan

Houd je van de klassieke Franse keuken? Dan is het een aanrader om deze heerlijke salade Niçoise uit te proberen. Je zult genieten van de verschillende smaken en texturen van onder andere haricots verts en tonijn.

Ingrediënten

  • 150 g EAT ME haricots verts
  • 90 g vastkokende aardappelen
  • 90 g tonijn uit blik
  • 2 hardgekookte eieren
  • 2 tomaten
  • 18 zwarte olijven
  • 1 ½ el kappertjes
  • ½ rode ui
  • 5 el vinaigrette dressing

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Schil de aardappelen en snijd ze in partjes. Kook de partjes aardappel in 6 minuten beetgaar.
  2. Snijd de tomaten ieder in 4 partjes. Doe hetzelfde met de eieren.
  3. Was de haricots verts en snijd de uiteinden eraf.
    Blancheer 4 minuten in kokend water en spoel af met koud water.
  4. Snijd de ½ rode ui snijd in dunne ringen.
  5. Maak nu de borden op met alle ingrediënten. Begin met de haricots verts,
    verdeel daarover de tonijn en hier omheen de aardappelpartjes, olijven, kappertjes, tomaat en eieren.
    Decoreer met de halve uienringen. Besprenkel de salade met de vinaigrette dressing.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Quinoa salade met groene asperges
Quinoa salade met groene asperges
Medjool dadelbuideltjes
Medjool dadelbuideltjes
Venkelsalade met passiefruitdressing
Venkelsalade met passiefruitdressing
Medjool dadelbuideltjes
Medjool dadelbuideltjes
Zalmfilet met limequats en baby courgette
Zalmfilet met limequats en baby courgette

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.