Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Sharonfruit carpaccio met granaatappel

Recept time 15 min.
Recept time 4

Zorg voor een verrassende en aantrekkelijke salade tijdens een gezellig etentje of barbecue. Sharonfruit heeft een prachtige dieporanje kleur en is een echte eyecatcher als je het in mooie plakken snijd. Presenteer deze salade op een mooi bord voor een extra wow-factor.

Ingrediënten

  • 4 EAT ME sharonfruit
  • 1 EAT ME granaatappel
  • 10 g EAT ME munt
  • ½ krop rode sla
  • 50 g veldsla
  • 50 g pistachenoten

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Snijd de bovenkant van de granaatappel af. Snijd door de schil over de nerven. Breek de vrucht open. Haal daarna de pitjes uit de vrucht.
  2. Was de rode sla en veldsla en meng deze.
  3. Hak de pistachenoten grof.
  4. Was het sharonfruit en snijd in dunne plakken.
  5. Verdeel de sla op een mooie schaal. Leg het sharonfruit in een rondje op de sla.
  6. Strooi vervolgens de granaatappelpitjes en gehakte pistachenoten over de salade.
  7. Was de munt en verdeel de blaadjes over de salade.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Avocadodressing
Avocadodressing
Kipsalade met kokos
Kipsalade met kokos
witte aspergesalade
witte aspergesalade
Pannenkoek met papaja en baby ananas
Pannenkoek met papaja en baby ananas
Tonijntartaar met avocado
Tonijntartaar met avocado

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.