Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Spaghetti aglio olio

Recept time 20 mi
Recept time 4
Recept time Koekenpan
Recept time Kookpan

Wil je een frisse, snelle en lekkere pasta maken? Dan is spaghetti aglio olio perfect. Deze pasta zit namelijk boordevol verse ingrediënten en smaakmakers.

Ingrediënten

  • 1 EAT ME cayennepeper
  • 3 teentjes EAT ME verse knoflook
  • 15 g EAT ME peterselie
  • 300 g spaghetti
  • 200 g Parmezaanse kaas
  • 150 g Roma tomaatjes
  • 50 ml extra vergine olijfolie
  • peper & zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Bereid de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  2. Was de peterselie en snijd fijn.
  3. Rasp de Parmezaanse kaas.
  4. Halveer de cayennepeper, verwijder de zaadjes en snijd in hele fijne stukjes.
  5. Pers de verse knoflook met een knoflookpers.
  6. Verwarm de oven voor op 220 °C en pof de tomaatjes in circa 5 minuten in de oven.
  7. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de knoflook in circa 4 minuten op laag vuur. Voeg vervolgens de spaghetti, de peterselie, de cayennepeper en de helft van de kaas toe en breng op smaak met peper en zout.
  8. Warm de spaghetti door en bestrooi met de rest van de kaas en verdeel de cherrytomaatjes over de spaghetti.

 

Enjoy

Anderen bekeken ook

Gevulde flespompoen
Gevulde flespompoen
Koolvis met papaja
Koolvis met papaja
Quinoasalade met granaatappel
Quinoasalade met granaatappel
Mango shaslick
Mango shaslick
Boerenbrood met avocado en ei
Boerenbrood met avocado en ei

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.