Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Sugar snaps met mihoen en kip

Recept time 20 min.
Recept time 2
Recept time Kookpan
Recept time Wokpan

Een licht wokgerecht boordevol groenten, lekker knapperig door de sugar snaps die je toevoegt. Lekker als lunch of lichte maaltijd en makkelijk te bereiden als je niet zoveel tijd hebt.

Ingrediënten

  • 150 g EAT ME sugar snaps
  • 75 g champignons
  • 1 rode ui
  • ½ rode paprika
  • 25 g taugé
  • 1 teen knoflook
  • 150 g mihoen
  • 100 g kipfilet
  • 1 el ketjap
  • 1 el gembersiroop
  • 1 el olijfolie
  • 1 mespuntje sambal
  • peper & zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Snijd de ui in dunne reepjes. Halveer de paprika en verwijder de zaadjes. Snijd daarna in dunne reepjes. Maak de champignons schoon en snijd in plakjes.
  2. Snijd de kip in reepjes en roerbak 6 minuten in de wokpan met de olijfolie.
  3. Voeg de groenten toe en pers het teentje knoflook erin. Roerbak het geheel nog 4 minuten.
  4. Bereid intussen de mihoen volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  5. Voeg vervolgens de ketjap, gembersiroop en sambal toe in de wokpan. Breng het geheel verder op smaak met peper en zout.
  6. Laat de mihoen na het koken in een vergiet uitlekken.
  7. Verdeel de mihoen en gewokte groenten met kip over 2 borden. Bestrooien het gerecht met rauwe taugé.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Quinoa salade met groene asperges
Quinoa salade met groene asperges
Chili con carne met mango
Chili con carne met mango
Roergebakken baby maïs en groene mini asperges
Roergebakken baby maïs en groene mini asperges
Frittata met Bimi® en shiitake
Frittata met Bimi® en shiitake
Kipsalade met kokos
Kipsalade met kokos

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.