Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Sugar snaps met Parmezaanse kaas

Recept time 15 min.
Recept time 4
Recept time Oven

Bereid je sugar snaps vaak in de wok? Probeer ook eens een andere bereidingswijze. Heerlijk uit de oven gegratineerd met Parmezaanse kaas erover.

Ingrediënten

  • 300 g EAT ME sugar snaps
  • 80 g geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el olijfolie

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 220 °C.
  2. Verdeel de sugar snaps over een bakplaat en besprenkel met olijfolie.
  3. Pers de knoflook met een knoflookpers en verdeel over de sugar snaps.
  4. Bak de sugar snaps 5 minuten in de oven en haal de bakplaat eruit.
  5. Bestrooi de sugar snaps met Parmezaanse kaas en plaats de bakplaat nog 3 minuten terug in de oven totdat de kaas begint te kleuren.
  6. Serveer de sugar snaps vanaf de bakplaat.
Enjoy

Meer recepten met sugar snaps

Roergebakken sugar snaps en shiitakes
Roergebakken sugar snaps en shiitakes
Kleurrijke crudité
Kleurrijke crudité
Sugar snaps salade met ossenhaaspuntjes
Sugar snaps salade met ossenhaaspuntjes
Sugar snaps rolletjes
Sugar snaps rolletjes
Kleurrijke crudité
Kleurrijke crudité

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.