Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Sugar snaps salade met ossenhaaspuntjes

Recept time 20 min.
Recept time 4
Recept time Koekenpan
Recept time Wokpan

Deze knapperige salade met roergebakken sugar snaps staat binnen een mum van tijd op tafel. Lekker om te serveren tijdens een lunch of als lichte maaltijd.

Ingrediënten

  • 150 g EAT ME sugar snaps
  • 150 g gemengde salade
  • 60 g semi-gedroogde tomaatjes
  • 1 rode ui
  • 1 rode paprika
  • 400 g ossenhaaspuntjes
  • 1 scheutje olijfolie
  • 6 el sesamolie
  • 2 el azijn
  • 2 tl mosterd
  • 2 tl ketjap
  • 2 tl honing
  • 2 sjalotje
  • peper & zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Maak de dressing door het sjalotje fijn te snijden en met een staafmixer te mengen met de andere ingrediënten voor de dressing.
  2. Roerbak de ossenhaaspuntjes 5 minuten in een wok met een eetlepel olijfolie, voeg daarna de sugar snaps toe.
    Roerbak het geheel nog 2 minuten.
  3. Snijd de rode ui in fijne dunne ringen en de paprika in fijne dunne reepjes.
  4. Voeg de gemengde salade, paprika, ui, semi-gedroogde tomaatjes en de dressing met elkaar samen.
  5. Verdeel de salade over 4 borden, leg hierop de nog lauwwarme roergebakken ossenhaaspuntjes met sugar snaps.
Enjoy

Anderen bekeken ook

Salade met vijgen en paddenstoelen
Salade met vijgen en paddenstoelen
Salade met haricots verts
Salade met haricots verts
Groenten met verse gember en citroengras
Groenten met verse gember en citroengras
Italiaanse ovenschotel
Italiaanse ovenschotel
Broodjes met geitenkaas en granaatappelcompote
Broodjes met geitenkaas en granaatappelcompote

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.