Facebook Instagram Pinterest Newsletter
  • Suikermaïs met kruidenboter

Recept time 15 min.
Recept time 4
Recept time Oven
Recept time Kookpan
Recept time Magnetron
Recept time BBQ

Dit simpele maar smaakvolle bijgerecht zet je binnen no-time op tafel. Deze suikermaïs breng je op smaak met een heerlijke zelfgemaakte kruidenboter en dat proef je!

Ingrediënten

  • 4 EAT ME halve suikermaïs op een stokje
  • 4 sprieten EAT ME bieslook
  • 2 teentjes knoflook
  • 150 g roomboter
  • 60 g geraspte Parmezaanse kaas
  • peper & zout

Aan de slag

Bereidingswijze
  1. Klop de roomboter los. Snijd de bieslook in kleine stukjes en pers de knoflook.
  2. Meng de boter, bieslook en knoflook goed door elkaar en breng de kruidenboter op smaak met peper en zout.
  3. Verwarm de suikermaïs zoals aangeven op de verpakking.
  4. Besmeer de suikermaïs met de kruidenboter en bestrooi vervolgens met de Parmezaanse kaas.
Enjoy

Meer recepten met bieslook

Broodje met bieslook-roomkaas
Broodje met bieslook-roomkaas
Gebakken witte asperges
Gebakken witte asperges
Gegrilde ribeye met bonensalade
Gegrilde ribeye met bonensalade
Gevulde eieren met guacamole
Gevulde eieren met guacamole
Kabeljauwfilet met gebakken pepino
Kabeljauwfilet met gebakken pepino

Lees meer over de gebruikte producten

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.